СТАВ

Лукароски: За оние 31 пратеник од ДПМНЕ што не гласале за законот, ниту збор… Ниту прекор, ниту критика, ниту потсмев…Неутралци???

Неутралци?

За Законот за забрана за увоз на отпад како извор на енергија, НЕ ГЛАСАЛЕ 15 пратеници од ДПМНЕ, 6 пратеници од СДСМ и уште 16 пратеници од други партии…

И забележав неколку НЕУТРАЛЦИ објавуваат еден мал „исечок“ од листингот кадешто се оние малкумина од СДСМ што не гласале за Законот… Па уште се мајтапат со еден од пратениците од СДСМ затоа што се пофалил дека е донесен Законот…

А за оние 31 пратеник од ДПМНЕ и други партии што не гласале за законот, ниту збор… Ниту прекор, ниту критика, ниту потсмев…
Неутралци???

ФБ статус на Ацо Лукароски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Димитров: Политички “вирус”

Влатко Зорба

Костадинов: Кога им зборувам на ДПМНЕ и Мицкоски дека се последниот антидржавен елемент, велат дека не сум ја зборувал вистината

Влатко Зорба

Алексиќ: Вреднувајте го она што го имате

Влатко Зорба

Спасов: Милошоски отворен како „пупка“

Влатко Зорба

Трпкова: Кога непријателот се претвора во стереотип, полесно е да се најде конкретна жртва и на неа да се фрлаат камења

Влатко Зорба

Шоптрајанова: Џабе сме учеле основно школо, речиси ништо од основните работи не ни е јасно

Влатко Зорба