СТАВ

Мехмети: Пробаа да ги убијат претениците само за да си ја зачуваат власта

На 27-ми Април ордата фашистичка беше жедна за крв, сакаа по секоја цена граѓанска војна, затоа пробаа да ги убијат претениците само за да си ја зачуваат власта.

До денес сеуште не најдоа храброст да се ИЗВИНАТ не само на СДСМ не само на пратениците тука на сите граѓани на оваа држава.

Тие рани сеуште не се излечени затоа никогаш да не се заборави.

ФБ статус на Замир Мехмети

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Тричковски: Следете ја трагата на интересот

Влатко Зорба

Божиновски: Три прашања за пресот на Филипче

Влатко Зорба

Забрчанец: Еве за што молеа бога…

Влатко Зорба

Богоевски: Христијан, ти си за жалење, човеку!

Влатко Зорба

Јовановиќ: Може Будимпешта да се пенави до утре, нереди и насилства никој нема да им дозволи

Јовановиќ: Освен што Апасиев се напика у Собрание, каква директна корист има земјата од лудата Левица?

Влатко Зорба