СТАВ

Милчин: Печалењето политички поени за време на пандемијата е криминал

Печалењето политички поени за време на пандемијата е криминал.

Еден ден некој ќе треба да ги напише нашите “Мртви души” под наслов “Ситни души”.

Воведувањето полициски час е неопходно и со тоа не треба и не смее да се калкулира.

Тоа е неопходна превентива за катастрофата која загрозува.

Крајно време е да се вразумат и политичарите и граѓаните. Не е време за “Пир во времето на чумата” (Пушкин).

ФБ статус на Владимир Милчин

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Џигал: Секоја криза е можност посилни и пожилави да ги надминеме искушенијата

Влатко Зорба

Антоновски: Приватните медиуми да ги заштитат новинарите и сите медиумски работници

Влатко Зорба

Јовановиќ: На теории на заговор, пак, или на лажни вести и на хистерија, Заев не може да го рушат

Влатко Зорба

Ампева: Или ќе работиме заедно за да се подобри угледот на текстилната индустрија, или ќе нема кој да работи во овој сектор

Влатко Зорба

Алексиќ: Свесен и несреќен или заробен и среќен?

Влатко Зорба

Ориѓански: Рама и Заев отворија мала, ама европска врата

Влатко Зорба