СТАВ

Мишолиќ: На Наќе многу повеќе му се зборува кога прекршителот е од СДСМ

Министерот Наче (ваљда, правилно кавадаречки :)) е против селективност, без оглед на партиската припадност на секој прекршител, ама многу повеќе му се зборува кога е прекршителот од СДСМ.

За вмровецот што крадел дрва, само рече дека „е заведено“ делото.

ФБ статус на Миодраг Мишолиќ

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Јовановиќ: Може Будимпешта да се пенави до утре, нереди и насилства никој нема да им дозволи

Алексовска: Не може само со Корона да сe знимава цел здравствен систем

Влатко Зорба

Атанасов: „Шарената револуција“ беше енергија и граѓански порив за промени, малку застранивме од тој пат и време е повторно да се вратиме на него

Влатко Зорба

Мојсовска Манојлова: Вирусот ќе си го земе својот данок, здравствено кревките ќе го платат со живот, малите бизниси со колапс

Влатко Зорба

Богојески: Македонски јазик

Влатко Зорба

Илиевски: Д-р Наќе Чулев, епидемилог, форензичар, психолог, полицаец, инспектор, политичар

Влатко Зорба