СТАВ

Мицевска: Како Италијаните издржаа 70 дена локаут – излегоа снимки од камиони со ковчези кои ги закопуваше државата без присуство на семејството

Како Италијаните издржаа 70 дена локаут. Просто.

Излегоа снимки од камиони со ковчези кои ги закопуваше државата без присуство на семејството.

Излегоа снимки од преполни болници каде во ходници лежат луѓе кои не знаат дали ќе ја преживејат ноќта.

Излегоа снимки од лекари кои умираат во борба за живот на своите пациенти.

Зошто мора да умрете за да видите, не можам да разберам.

ФБ статус на Видана Бошкова Мицевска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Мицковски: Партија во вакви моменти не треба да постои

Влатко Зорба

Костова: Сите треба да се свестат дека враќањето на старото едноставно не е одржливо

Влатко Зорба

Цветанов: Мицко ако утна со истурените играчи за време на Техничка Влада, замислете какви кадри би донел ако добие доверба?

Влатко Зорба

Кордалов: Не стигматизација, туку сега, повеќе од било кога, да дадеме вистинска ПОДДРШКА за новинарите

Влатко Зорба

Мишолиќ: Доволно е само да се потсетиме кои се и што правеа 11 години на власт…

Влатко Зорба

Ориѓански: Потезите што ги правите кон нашиве музичари, не се ок, не се човечни

Влатко Зорба