СТАВ

Мицевски: Ми се јавија да ги бранам тепачите, им затворив слушалка

Го пишувам ова, па макар и лиценцата да ми ја одземат.

Пред некое време, денес, добив повик од пријатели на семејствата на „тепачите“ да им бидам адвокат и да ги бранам, да сум помогнел.

Мојот одговор беше – Да, јас ќе помогнам, ама на девојчето! Затворив слушалка… Добро бре „фраери”, дали сте нормални вие?

Баш ме интересира кој колега добар збор за вас ќе каже? Има ли пари кои ќе ме натераат на тоа?

Поздравете по дома, па ќе се видиме за некоја година, квази фраери!

ФБ статус на Кристијан Мицевски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Петров: Време е за луѓе со искуство од реалниот свет

Берта Китинска

Цветанов: Дадете приоритет на државата, доста беа исполнувањата на желбите на Мицкоски

Влатко Зорба

Мицевска: Како Италијаните издржаа 70 дена локаут – излегоа снимки од камиони со ковчези кои ги закопуваше државата без присуство на семејството

Трпкова: Овој вирус е најголем тест за капитализмот

Влатко Зорба

Во колку држави во Европа постои апликација за следење на корона сигналите преку мобилен како што се воведува кај нас?!

Берта Китинска

Рамадани: Да се надеваме дека претседателот на државата ќе го има во предвид поривот на луѓето за слобода

Влатко Зорба