СТАВ

Мицковски: Нашите странски партнери во акцијата Крушопек биле мудри што ја задржале дрогата

Нашите странски партнери во акцијата Крушопек биле мудри што ја задржале дрогата, а нам ни пратиле банани.

Покажавме на дело дека и со кило бело, ние сме банана држава, во која партиите ќе се потепаат да земат заслуги или ќе се испокараат кој за што бил одговорен.

Пасоши или кокаини, ние сме банана држава.

Што и не е така лошо, замислете да бевме кикирика.

ФБ статус на Ивор Мицковски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Трпкова: Брзите профити ќе ни ги изедат децата побрзо и од вирусот и од глобализацијата

Влатко Зорба

Лукароски: За оние 31 пратеник од ДПМНЕ што не гласале за законот, ниту збор… Ниту прекор, ниту критика, ниту потсмев…Неутралци???

Влатко Зорба

Којиќ: Во развиените држави луѓето имаат „развиени“ мозоци и уши и слушаат препораки и не ги прекршуваат

Stefanija Kuzmanovska

Ориѓански: Бугарската политика си зададе преголема задача да докаже дека Македонци не постојат

Влатко Зорба

Таравари: И на пандемијата ќе ѝ дојде крајот!

Влатко Зорба

Жерновски: Историскиот исчекор што се направи со Преспанскиит договор ги надминува и регионалните граници

Влатко Зорба