СТАВ

Мицковски: Партија во вакви моменти не треба да постои

На Зоки очајно му фали сцената.

Зошто бе во време на криза ни треба владејачката партија да излага посебно и да нуди мерки?!

Па владејачка партија сте, нели се гледате со премиерот, нели сте иста партија, што и да направи власта добро, ќе биде ваша заслуга.
Не разбирате, партија во вакви моменти не треба да постои.

Се добро што сте направиле до сега со кризата, го расипувате, повеќе од мерки за иднина, ова беше фалење на политиките до сега.

Треба да ве фаќа паника за бројките кои растат и ќе се влошуваат, а не да излегувате лидер на партија и министер за финансии некоординирани и неподготвени, или да се повторувате.

Постојат институции и тие треба да се потенцираат, јебала вас партија и партиски мерки.

ФБ статус на Ивор Мицковски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Куновска: Веќе мораме да се однесуваме со секој со кој сме во контакт како да е позитивен на COVID -19

Влатко Зорба

Лукароски: За оние 31 пратеник од ДПМНЕ што не гласале за законот, ниту збор… Ниту прекор, ниту критика, ниту потсмев…Неутралци???

Влатко Зорба

Жерновски: Нивните лажни и тажни вести наспроти вистината

Влатко Зорба

Шоптрајанова: Џабе сме учеле основно школо, речиси ништо од основните работи не ни е јасно

Влатко Зорба

Божиновски: Следете упатство за ваше добро

Влатко Зорба

Панчевска: Не играјте пресс/друштвени игри со здравствените работници и населението

Stefanija Kuzmanovska