СТАВ

Најчевска: Сега да се донесе уредба со законска сила за испитување на потеклото на имотот

Ајде сега да се донесе уредба со законска сила за испитување на потеклото на имотот.

Секој оној кој нема да може да објасни од каде му е да си го врати тој дел.

Мислам дека вака ќе добиеме многу повеќе пари отколку со убивање на јавниот сектор.

ФБ статус на Мирјана Најчевска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Јовановиќ: Ова е земање од сиромашни, давање на богати

Петров: Додека едни ги почитуваат правилата, други си прават прослави и гордо изјавуваат дека КОВИД-19 не постои

Ѓуров: Главните уредници да не се закануваат со освети кон функционерите, тоа го правеше Протуѓер

Влатко Зорба

Лазаревски: Супер (не)правични мерки

Влатко Зорба

Пировска: Поддршка за Бурнс и сите жени жртви на порталот „Доказ“

Најчевска: Ако ДУИ не бидат столчени на изборите, Албанците во Македонија ќе си останат заглавени во селскиот нужник во кој моментално се наоѓаат

Влатко Зорба