СТАВ

Николовски: Ваква антидржавност и деструкција не е запаметена во македонската политичка историја

ДПМНЕ до последен момент подметнуваа сопки за НАТО, а сега молат да нема одлука за ЕУ датум.

Сериозни информации стигаат дека по секоја цена и со крајни напори се трудат да го одложат добивањето на датум во март.

Да се потсетиме и дека го опструираа покачувањето на платите, законите за Армија, законите за отпис на камати, покачувањето на пензиите и уште низа закони од интерес на граѓаните се со една цел – евтини политички поени. Се што е прогресивно и добро за граѓаните се обидоа да го стопираат.

Аман, па макар и од извршителите на Груевски во ДПМНЕ да доаѓа, ваква антидржавност и деструкција не е запаметена во македонската политичка историја.

ФБ статус на Љупчо Николовски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Панчевска: Не играјте пресс/друштвени игри со здравствените работници и населението

Stefanija Kuzmanovska

Трпкова: Овој вирус е најголем тест за капитализмот

Влатко Зорба

Петров: Во каква земја сакаме да живееме?

Влатко Зорба

Јовановиќ: Орбан и Груевски во нашата земја не смеат да одлучуваат

Влатко Зорба

Мишолиќ: Апсурдно е Мизрахи да го истакнува своето еврејство, и да се обидува да изигрува жртва на таа карта

Влатко Зорба

Ристевски: Не секој Перо од маало со статус напишан со капс лок дека намерно не трујат знае што зборува

Влатко Зорба