СТАВ

Ориѓански: Апанажа??? Каква апанажа бе???

Апанажа??? Каква апанажа бе??? Ти си добивал плата додека си работел, зошто и после да добиваш?

На пример, Али Ахмети, не присуствувал на повеке од 3 седници, иако се одржани, можеби 80. Тоа значи дека си добивал плата за неодење на работа?

Па малку е ова, ај уште една година. Зошто да добива плата уште една година? Кое работно место на светов дава ваква можност? Таман да си Никола Тесла, никој не би ти давал плата за ништо.

Албанци, зошто за овие работи молчите?

ФБ статус на Златко Ориѓански

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Тричковски: Со членството на Македонија во НАТО, дефинитивно е поразена историската мисија на ВМРО

Влатко Зорба

Сарачини: Голема победа за граѓаните и европската иднина, тажен ден за криминалците

Влатко Зорба

Божиновски: Прваче на времето и корона прваче

Влатко Зорба

Костарова: Најранливите по менталното здравје, под ризик

Влатко Зорба

Васиљ: Ако ВМРО-ДПМНЕ продолжат со Мицкоски, ќе нема дно кое нема да го допрат

Никола Поповски

Јордановска: За демократија е потребно граѓанство со изградена зрелост и силен карактер

Влатко Зорба