СТАВ

Ориѓански: Балкански мажи !

Каква е оваа глупава генерализација? Каква врска имам јас со оние што колеа во Сребреница или со овие двајца копуци? Каква врска со истиве има другар ми Ханис, Данчо, илјадници други.

БРИТАНСКИТЕ И ФРАНЦУСКИТЕ, МАЖИ И ЖЕНИ, мислите дека не вршат вакви кривични дела? Колкупати сме слушнале, некој маж или жена во Лондон, ке убие десетмина и ке ги закопа во дворот.

Зборувајте за ИНДИВИДУИ. Полот и етничката припадност, немаат ама баш никаква врска со вршење злосторства.

Истово го теравте со Албанците, некој ке украде нешто, веста почнуваше Албанецот тој и тој, божем сите Албанци се крадци.

ФБ статус на Златко Ориѓански

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Спасов: Геро е стар статистичар, искусен

Влатко Зорба

Кекеновски: А зошто не клекнување на колена?

Влатко Зорба

Куновска: Итно да се суспендираат сите отворени емисии во кои има директни вклучувања на граѓани

Влатко Зорба

Ристиќ: Со неодговорност, од полицијата може ќе се скриеме, но од вирусот не!

Влатко Зорба

Трајановски: Што протестираат против нивните судии, кога речиси сите останаа непроменети?

Никола Поповски

Мицковски: Европа ќе научи дека мирот со пари не се купува, а дека Балканот оставен мизерен, утре пак ќе биде нивен проблем

Влатко Зорба