СТАВ

Ориѓански: Бугарската политика си зададе преголема задача да докаже дека Македонци не постојат

Бидете спокојни.

Бугарската политика си зададе преголема задача, таа, за да докаже дека Македонци не постојат, најпрво ќе треба да ги уништи делата на Петре М. Андреевски, Рацин, Блаже Конески, Радован Павловски, филмовите на Милчо Манчевски, музиките на Леб и Сол, Анастасиа, Мизар, Архангел, Фолтин, Кирил, сликите на Кондовски, Масин, драмите на Горан Стефановски, Унковски и ијадници други надарени поединци.

Такво нешто, просто не е можно ниту на сон, денес е 21 век.

ФБ статус на Златко Ориѓански

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Димковска: На Мицкоски не смее да му се даде можноста да решава за судбината ниту на еден човек, а камоли на цел народ

Влатко Зорба

Најчевска: Најтрагично е што партизацијата веќе не се ни крие

Влатко Зорба

Богоевски: Еве зошто „Не!“

Влатко Зорба

Наумовски: Нели е детски да ја прекинуваш играта ако ти не учествуваш?

Влатко Зорба

Зекири: ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција

Влатко Зорба

Трајаноски: Ветото на Бугарија не е „бугарско вето“!

Влатко Зорба