СТАВ

Ориѓански: Можеби и повеќе од 20 години ќе требаат за да се случат нови и големи, светски работи

Има работи што Македонија ги може(ше) многу подобро од сите наши соседи.

Ама не видовте на време, сега веќе е доцна.

Ќе чекате да се родат нови луѓе, тоа е процес од најмалку 20 години. Башка зад нас е груевизмот, можеби и повеќе од 20 години ќе требаат за да се случат нови и големи, светски работи.

Се разбира, под услов да преживеете, ако не ве прегази времето и светската цивилизација.

ФБ статус на Златко Ориѓански

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Реџепи: Загрижува бројката гласови дадена за неофашистичките привезоци на десницата

Влатко Зорба

Богоевски: Христијан, ти си за жалење, човеку!

Влатко Зорба

Атанасов: „Шарената револуција“ беше енергија и граѓански порив за промени, малку застранивме од тој пат и време е повторно да се вратиме на него

Влатко Зорба

Богојески: Контролирана демократија

Влатко Зорба

Белчева: Сообраќајно да направиме решенија кои ќе помогнат во физичкото дистанцирање

Влатко Зорба

Беќаровски: Зошто 55 db<. Е одлична одлука??

Берта Китинска