СТАВ

Ориѓански: Зошто одеше тешко изминативе 2,5 години?

Зошто одеше тешко изминативе 2,5 години? Затоа што од разни страни имаше отпор да се сруши таа фашистичка вмровска машина, тој разгранет систем на владеење преку страв.

Затоа што илјадници службеници беа мали шрафови во таа забрефтана, монструмска организација. Мнозина од нив и денес се нивни прикриени слуги.

Затоа што преку пропаганда, медиуми, лаги, следење, прислушкување, омаловажување и уништување лични животи, мелеа се пред себе. Денес се само бледа сенка со истиот табиет.

Македонија не смее да се врати назад во нивните канџи.

ФБ статус на Златко Ориѓански

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Богоевски: Уништуваат кариери, фамилии и животи, само поради комплексите кои толку упорно и насилно се обидуваат да ги сокријат

Влатко Зорба

Ампева: Не потпишувајте никакви документи и празни листови

Влатко Зорба

Јовановиќ: Мицкоски не може да биде алтернатива на Заев и луѓето кои денес ја претставуваат владата

msp-admin

Мехмети: Пробаа да ги убијат претениците само за да си ја зачуваат власта

Влатко Зорба

Димитриев: Дел од оние што денес се гордеат со полската болница, тогаш критикуваа

Влатко Зорба

Димитров: Политички “вирус”

Влатко Зорба