Категорија : СТАВ

СТАВ

Наумовски: Нели е детски да ја прекинуваш играта ако ти не учествуваш?

Влатко Зорба
Има една екипица на ФБ што секојдневно меѓусебно се јача и повикува други да не гласаат на претстојните избори, затоа што се немало избор. Ако...
СТАВ

Атанасов: „Шарената револуција“ беше енергија и граѓански порив за промени, малку застранивме од тој пат и време е повторно да се вратиме на него

Влатко Зорба
Не ја следам од минута во минута кампањата за овие парламентарни избори. Но, секако дека главните поенти на денот, или некои значајни изјави ги следам...
СТАВ

Сарачини: Не се сомневам дека Шарените револуционери, оние што се бореа за вредностите, ќе знаат што да одберат

Влатко Зорба
Во Шарената револуција, да не заборавиме најдраги мои,освен најбројната СДСМ, беа многу партии . Плус, некои луѓе кои излегуваа на тие протести и оформија партии...
СТАВ

Жерновски: Голем ден за правдата, лош за „тефтерчињата“ на ВМРО- ДПМНЕ

Влатко Зорба
Денеска стапува на сила новиот Закон за Јавно обвинителство, кој не само што овозможува победа на правдата, туку претставува ново и круцијално поглавје во битката...
СТАВ

Стеријовска: И двете страни сосема ненамерно ја позиционира Шарена револуција светлосни години далеку од себе

Влатко Зорба
Муабетот на Заев за шарена револуција покрај крајната несоодветност и ароганција сепак дава еден историски контекст кој низ годиниве навака е од многу страни оспоруван....
СТАВ

Спасов: Кичеец за пратеник, Камчев за „Шпицен кандидат”за премиер

Влатко Зорба
Според порталот „Курир“ српски тајкун со руски пари го финансирал превратот во Црна Гора за да се спречи нејзиното членство во НАТО. А тој истиот...