СТАВ

Шилегов: Тенка е линијата помеѓу наивноста и глупавоста

Носителката на опозициската листа во ИЕ 1, сака да се себеприкаже за наивна и доброчудна жена.

Професорке Силјановска Давкова, тенка е линијата помеѓу наивноста и глупавоста. Јас сум убеден дека не сте глупава, а уште помалку наивна. Напротив.

Од тука, Вашиот молк (кој се обидувате да го сокриете со наивност), не е ништо друго освен ЗЛОБА.

Затоа, не случајно сте носител на листа во ДПМНЕ. Луѓето, на чуден начин си се пронаоѓаат во животот.

Во Вашиот случај, злото се нашло со зло. Па макар било и наивно …

ФБ статус на Петре Шилегов

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Кордалов: Не стигматизација, туку сега, повеќе од било кога, да дадеме вистинска ПОДДРШКА за новинарите

Влатко Зорба

Ристевски: Не секој Перо од маало со статус напишан со капс лок дека намерно не трујат знае што зборува

Влатко Зорба

Трпкова: Се’ одеше добро додека не се вмешаа партиите, нивните токсични политики и мозоци

Влатко Зорба

Мехмети: Риби како Вмро и Дуи најдобро пливаат во матни води

Влатко Зорба

Јанкуловски: Расказ „Неизмерна среќа“ во три дела

Мицевски: Ми се јавија да ги бранам тепачите, им затворив слушалка

Влатко Зорба