СТАВ

Спировска: Нема да не’ утепа Ковид, туку омразата кон самите себе

Бојко си ги храни разочараните граѓани со мантрите од минатиот век. Исто ко што не’ хранеа со Македонија до Индија. Тоа е таа матрица… Србија до Токија, Голема Албанија, Античка Грција… се’ мој до мојега. Држави на мали куриња. (Без опроштење)

Во ЕУ на разно разни Орбанчиња станува нормална негацијата на туѓото за покривање на личниот неуспех.

Тажно е што функционира и се толерира.

Во Македонија полицијата тренира строгоча

Нема да не’ утепа Ковид, туку омразата кон самите себе.

Ете тоа би биле вестите од регионот.

ФБ статус на Симона Спировска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Рамадани: Да се надеваме дека претседателот на државата ќе го има во предвид поривот на луѓето за слобода

Влатко Зорба

Јордановска: 200 нови случаи, зборувајте ми за теории на заговор и како се поткупени сите влади, доктори и научници!

Влатко Зорба

Спировска: Што научивме низ годините…

Влатко Зорба

Ангеловска: Да си го цениме здравјето, да покажеме емпатија, да мислиме на докторите

Влатко Зорба

Димитров: Да бидеме сега едно, па ако ни е толку мерак, ќе има мегдан и за старите судири

Влатко Зорба

Куновска: Итно да се суспендираат сите отворени емисии во кои има директни вклучувања на граѓани

Влатко Зорба