СТАВ

Спировска: Поселски муабет од фалба за помагање – нема!

Не знам како да ви објаснам, ама ептен е неважно кој побарал помош.

Важно е што помош се добива, а уште поважно е да се даде.

Да не не’ вовлекуваат у нивното лудило и глупоќа!

Башка поселски муабет од фалба за помагање – нема!

Исто би сакала да потсетам дека двете најголеми партии имаат претставници у Влада, па сакале-нејќеле, имаат обврска да наоѓаат помош и да помагаат, без да брмчат дека помогнале.

ФБ статус на Симона Спировска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Забрчанец: Митинзи не смее да има!

Божиновски: Депресијата е на епидемично ниво, а никој не го адресира проблемот

Влатко Зорба

Савески: Сосема доволно е минималната плата за април и мај да важи само за избраните и именуваните лица

Влатко Зорба

Богоевски: Уништуваат кариери, фамилии и животи, само поради комплексите кои толку упорно и насилно се обидуваат да ги сокријат

Влатко Зорба

Димитриевски: Од 1995г. се водам по начелата на мојата партија за демократија, еднаквост, отчетност, одговорност…

Влатко Зорба

Илиевски: Верските објекти мора да бидат затворени

Влатко Зорба