СТАВ

Спировска: Веруш мали не може да биде херој, па какви снимки и да извади

Да повториме.

Веруш мали не може да биде херој, па какви снимки и да извади, зашто е криминалец.

Тоа дете треба да одговара а не да шерифува со градови.

Страшно е што сме толку утепани, па он си игра кажувач на вистина, секако колку што сака и каде што сака.

Фала му за снимките, ќе ги имаме предвид.

Сега нек иде да одлежи па да збориме за углед.

ФБ статус на Симона Спировска

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Костова: Оркестрираната онлајн хајка само нè потсети сите каде и со кого живееме.

Јовановиќ: Вакви неодговорни пробисвети оваа држава не памети

Влатко Зорба

Тричковски: Битка со лагата

Влатко Зорба

Мехмети: 100-0 губите дечки од ВМРО

Влатко Зорба

Забрчанец: После подолго време точните информации се шират побрзо и помасовно од лажните

Влатко Зорба

Спасов: Обнова на злото

Влатко Зорба