СТАВ

Трајановски: Што протестираат против нивните судии, кога речиси сите останаа непроменети?

Мицкоски ќе протестира и ќе бара:

1) Да се сменат судиите од „тефтерчето на Горде“ 2) Да останат судиите од „тефтерчето на Горде“.

Ќе има ли загрижени „независни“ интелектуалци и новинари кои ќе го постават логичното прашање:

Што им е на овие што протестираат против нивните судии, кога речиси сите останаа непроменети?

П.С: Прашувам ко жртва на истите тие судии, кои ме осудија зашто сум го нарекол рамноземјашот Миленко „медиумски шарлатан“. Е, истите тие судии уште судат и против нив ВМРО-ДПМНЕ ќе протестира.

ФБ статус на Жарко Трајаноски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Трпкова: Овој вирус е најголем тест за капитализмот

Влатко Зорба

Сарачини: Разликата меѓу нормалноста и лудилото станува уште повидлива во битката со коронавирусот

Влатко Зорба

Илиевски: Во Финска ги учат децата како да препознаат лажна вест, и на нас ни треба таква обука за да останеме во нормала

Влатко Зорба

Спасов: Евтина демагогија на Мицкоски за да се спасат сите обвинети од СЈО

Влатко Зорба

Димитровски: Одговорноста, чесноста и пожртвуваноста на Филипче нека биде пример за сите во ова општество

Влатко Зорба

Богојески: Слободни банки

Влатко Зорба