СТАВ

Тричковски: Битка со лагата

Изборите на 12 април нема да бидат битка меѓу ВМРО и СДСМ, туку меѓу Македонија и нејзината умисленост вгнездена во таканаречената средна класа.

На Македонија со својата самопретстава.

На Македонија со сопствената лага за себе.

На Македонија со македонската самоизмама.

ФБ статус на Бранко Тричковски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Јовановиќ: Филипче доста добро се справува со корона-кризава

Влатко Зорба

Божиновски: Три прашања за пресот на Филипче

Влатко Зорба

Богојески: Помалку смешен „рашелов патриотизам“, повеќе државничко однесување!

Влатко Зорба

Божиновски: Следете упатство за ваше добро

Влатко Зорба

Ампева: Или ќе работиме заедно за да се подобри угледот на текстилната индустрија, или ќе нема кој да работи во овој сектор

Влатко Зорба

Јовановиќ: Го слушам Мицкоски, чека пратка во понеделник од диктаторот Орбан, ама му е срам да каже

Влатко Зорба