СТАВ

Тричковски: Рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ паѓа како фасада

Рејтингот на вмро-дпмне паѓа како фасада

Гледам, гледам и што да видам: рејтингот на вмро-дпмне паѓа како да е барокна фасада од стиропор.

Наравоучение: Кога ќе ти падне лагата тоа не ја открива грозотијата на зградата што си ја зашлакал, туку тебе како лага. Како скот кој си залепил две табли стиропор и маршира како политичка фасада!

ФБ статус на Бранко Тричковски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Мицковски: 5 вести далеку поважни од коронавирусот

Влатко Зорба

Зекири: Граѓанскиот концепт „Едно општество за сите” ги победува стереотипите

Влатко Зорба

Јовановиќ: Ако влада ја назначила за министерка, владата да си ја отповика

Влатко Зорба

Савески: Сосема доволно е минималната плата за април и мај да важи само за избраните и именуваните лица

Влатко Зорба

Ристевски: Тест за човештвото

Влатко Зорба

Мицковски: Легитимен победник на избори треба да биде оној што ќе вети дека ќе ги реформира – реформистите