СТАВ

Трпкова: Ако сме смирени и следиме препораки има шанси да се извлечеме без катастрофални последици

Не – преживеале, туку оздравеле, се вика.

Ќе оздраве секој што ќе фати корона вирус, доколку е во потешка форма, а има место и простор во болница за него.

А ќе има место, ако сме смирени и следиме препораки. Ако следиме препораки од мин.за здравство 100%, имаме шанси да се извлечеме без катастрофални последици, и евентуално да престанеме да се мразиме меѓу себе.

И да не заборавам, колку што слушнав (од непроверени извори) – после 18 00 (18 30), на МТВ ќе има Бушава азбука.

Таман и кафанџиите да можат да гледаат

ФБ Статус на Синоличка Трпкова

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Ориѓански: Зошто одеше тешко изминативе 2,5 години?

Влатко Зорба

Лазаревска: На кои убавини во Македонија се воодушевувате?

Влатко Зорба

Лукароски: Брука од човек… Брука од политичар… Брука од Македонец!

Влатко Зорба

Белчева: Наследивме град врз кој се изживувале политички и бизнис елити, без љубов, а со алчност за сопствените интереси и богатење

Влатко Зорба

Богојески: Подобро да се спречи, отколку да се лечи!

Влатко Зорба

Спасов: Милошоски отворен како „пупка“

Влатко Зорба