СТАВ

Цветанов: ДПМНЕ сакаат да ја вратат омразата помеѓу народот

ДПМНЕ се полни со омраза.

Освен црна кампања полна измислици, НЕ НУДАТ НИШТО!

Сакаат да ја вратат омразата помеѓу народот. Сакаат брат со брат да се мрази, а тие да профитираат преку пљачкосувања.

Сакаат повторно да апсат невини и да сеат страв.

МВРО ВМРО на Наќе е само показател како вработените во државни институции ги ангажираат за партиско-злосторнички цели.

НЕ ПОНУДИЈА ПРОГРАМА. НЕ НУДАТ КАДРИ, ЗАТОА ШТО ЕКИПАТА НА ГРУЈО Е СПРЕМНА ЗА НОВИ ЗЛОЧИНИ…

Ајде да видиме кој сонува да се врати режимот. Ајде да видиме кој се испазарил за себе. Или ајде да видиме кој заслепел од омразата која што ја сее пропагандата, па да му помогнеме…

Режимот не смее да се врати!

ФБ статус на Ване Цветанов

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Реџепи: Со негации, сомнежи, не верувања и ширење дезинформации, само повеќе ќе си наштетиме едни на други

Влатко Зорба

Смаиловиќ: Ако Рамазанот седевме дома и Бајрам ќе можеме да седиме дома и да се придржуваме до препораките

Ерко: Како со Дурловски мислите да градите соживот со останатите етнички заедници кога гледавме на што се е спремен

Влатко Зорба

Цветанов: Сокри се Антонио, сокри се, не се брукај повеќе

Влатко Зорба

Трпкова: Кога непријателот се претвора во стереотип, полесно е да се најде конкретна жртва и на неа да се фрлаат камења

Влатко Зорба

Жарко Трајаноски: Како се препознаваат лажни патриот(к)и?

Stefanija Kuzmanovska