СТАВ

Васиљ: Ако ВМРО-ДПМНЕ продолжат со Мицкоски, ќе нема дно кое нема да го допрат

„Мицкоски не знае кај тера. Срам е ова. Срам за интелигенцијата на секој еден нормален човек без разлика на политичка определба. Од овој човек треба да се бега, а не па да се помисли да се поддржува. Збунет и површен, циничен, без став и конкретни одговори, политички неписмен. Овој срам што го приредува дури е преголем и за симпатизерите на ДПМНЕ, барем за некои коишто имаат достоинство и самопочит. После поразот на 12ти април, ДПМНЕ не треба да чека ни 15 минути за да го тргне, нека го разреши и нека бара претседател којшто барем има малку јасен став, некаков политички сенс и тронка визија. Ако продолжат со Мицкоски, ќе нема дно кое нема да го допрат. Него пази молим те, му сметала мултиетничка партија, мултиетничко општество. Кој си ти бе, новиот татко на чиста Македонија? Ужас!“

ФБ статус на Влатко Васиљ

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Јовановиќ: Не може граѓаните да бидат жртви и заложници на еден конфузен и безидеен политичар

Цветанов: Сокри се Антонио, сокри се, не се брукај повеќе

Влатко Зорба

Сугарески: Да ја оспорувате посветеноста на Филипче во борбата со пандемијата е обично лицемерно „хејтање“

Влатко Зорба

Жерновски: Стоп за старата политика на новиот будимпештанец

Влатко Зорба

Ременски: Како го „зезнавме“ Рајнхард Прибе!?

Спировска: Аман веќе од докажувањата за тоа кој-каде е староседелец!

Влатко Зорба