СТАВ

Васиљ: Немој само на леб да бидете па да се здебелите док го преживувавте армагедон

Проверувајте рок на производите што ги купувате како залиха. Ќе ви се расипат док дојде армагедон.

И брашно купете, 50 килограми. Затоа што ќе дојде смак света и ништо друго ќе нема за јадење и ќе мора да месиш леб затоа што лебот ДРЖИ и заситува за да преживееш три дена поише.

Обавезно земете и од тие интегралните грицки колку што можете да носите. 10-15 кила. Немој само на леб да бидете па да се здебелите док го преживувавте армагедон, што ќе кажат останатите преживеани коа ќе ве видат.

Башка лето иде.

ФБ статус на Влатко Васиљ

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Милошески: Владата згреши што на Реисот, г.г.Стефан и Чулев не им кажа каде им е местото

Влатко Зорба

Божиновски: Вашето право на движење не е поголемо од нечие право на живот

Влатко Зорба

Лукароски: За оние 31 пратеник од ДПМНЕ што не гласале за законот, ниту збор… Ниту прекор, ниту критика, ниту потсмев…Неутралци???

Влатко Зорба

Мехмети: Порано или подоцна ќе има албанец премиер, ама не затоа што вие сакате

Влатко Зорба

Д-р Георгиев: За лажниот сјај на рекламите и ние не сме од тука!!!

Влатко Зорба

Димитров: Кој е „ЗА“ Законот за ЈО гласа за правна и европска држава! Кој е „ПРОТИВ“ гласа за криминал

Влатко Зорба