СТАВ

Забрчанец: Еве за што молеа бога…

Еве за што молеа бога…

… да не ја враќаме евтината тарифа на струјата.
… да не ја качуваме минималната плата.
… да не постигнеме договор со Бугарија.
… да не постигнеме договор со Грција.
… да не станеме членка на НАТО.
… да не го носиме Законот за јавно обвинителство.
… да не добиеме датум за преговори со ЕУ.
… да не се одземаат концесиите на рудниците што тие ги доделија.
… да не ја качуваме социјалната помош за 300%, ако може ич да не ја качуваме.
… да не им ги најдеме и поправиме катастрофите по патиштата.
… да не расте откупната цена на тутунот.
… да не почне Мој ДДВ.
… да не склучуваме коалиција СДСМ – БЕСА.
… да не дува ветрот.

ФБ статус на Марјан Забрчанец

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Деспотовски: Компаниите кои средства од ФИТР бесплатно да ги понудат своите содржини

Влатко Зорба

Лазаревски: Во ВМРО мора да сфатат дека државата функционира (и тоа многу подобро) и кога не се на власт

Влатко Зорба

Забрчанец: Извршителот Мицкоски знае да ја качува само цената на струјата, тој не знае да качува плати!

Влатко Зорба

Спировска: Сега е совршено време да почнеме да го игнорираме Мицкоски и неговата желба за внимание

Влатко Зорба

Лукароски: За оние 31 пратеник од ДПМНЕ што не гласале за законот, ниту збор… Ниту прекор, ниту критика, ниту потсмев…Неутралци???

Влатко Зорба

Мицковски: Партија во вакви моменти не треба да постои

Влатко Зорба