СТАВ

Зекири: ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција

Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО ДПМНЕ.

ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција и коалиција на тесните интереси на одредени кругови во нивните редови.

СРАМОТА!!!

ФБ статус на Мухамед Зекири

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Сарачини: „Сумњиви“ експерти

Влатко Зорба

Мишолиќ: На Наќе многу повеќе му се зборува кога прекршителот е од СДСМ

Влатко Зорба

Јанкуловски: Расказ „Неизмерна среќа“ во три дела

Џигал: Секоја криза е можност посилни и пожилави да ги надминеме искушенијата

Влатко Зорба

Мицковски: Како фантомот од Опера, никој не знае никого со маските

Ременски: По денешното интервју на Началникот, очекува да се јават Јанкуловска и Камчев

Влатко Зорба