СТАВ

Жерновски: Толку ли беше тешко со тие пари, потрошени за нивниот барок, да се изградат градинки, училишта, студентски домови, болници…

Од кичерајската барокна фасада на МЕПСО, со еден ветер одлетаа неверојатни 11 милиони евра од џебот на македонските граѓани.

Парчињата стиропор и гипс, опасно по живот паднати и расфрлани околу нас, сведочат за криминалот на Груевски и неговите соработници, денес актуелни во врвот на, сè уште, неговата партија.

Толку ли беше тешко со тие пари, потрошени за нивниот барок, да се изградат нови и квалитетни градинки, училишта, студентски домови, болници, мостови или патишта?

ФБ статус на Андреј Жерновски

*Ставовите изразени во рубриката Став се лични ставови на авторите, истите се јавни и преземени од социјалните мрежи и тие воопшто не ја одразуваат уредувачката политика на Стандард

Поврзани вести

Божиновски: Депресијата е на епидемично ниво, а никој не го адресира проблемот

Влатко Зорба

Спасов: Мицкоски не е и никогаш не може да биде пристоен и елементарно писмен политички соговорник

Влатко Зорба

Кекеновски: ДУИ нема никаква шанса да биде победник на изборите кај албанското гласачко тело

Влатко Зорба

Мицковски: 5 вести далеку поважни од коронавирусот

Влатко Зорба

Најчевска: ДУИ е банда на криминалци кои ги држат во заробеништво сите граѓани во Македонија

Влатко Зорба

Зиков: Министерката Мизрахи ни малку не се однесува еврејски

Влатко Зорба