Таг : 2019

Забава МАГАЗИН

Твитер заедницата жали по 2019 година

Се сеќавате ли на смешните сликички кои на почетокот од 2020 година ги преплавија социјалните мрежи? „2020 е моја година“, „Чувствувам дека 2020 ќе биде...
Забава МАГАЗИН

Лекции кои Скорпијата ќе ги научи од годината што изминува

Кристина Денесовска
Скорпијата секогаш се обидува да ја сокрие тагата така што ќе ја посети секоја можна забава. Доколку претставниците на овој знак веруваат дека можат да...