Таг : 7

СВЕТ

Истражување во Англија: Околу 7% од населението било заразено со коронавирусот

Stefanija Kuzmanovska
Околу 7% од луѓето во Англија биле заразени со коронавирусот, според резултатите од тестот за антитела на случаен примерок на домаќинства. Според Канцеларијата за национална...