Таг : адреналински

Скопје

Скопје ЗОО ќе добие Авантуристички адреналински

Скопската Зоолошка градина добива Авантуристички адреналински парк. Авантура паркот е донација од Агенцијата за млади и спорт, со цел рекреација, спортување и забава за деца...