Таг : Алексиќ

СТАВ

Алексиќ: Нема да нѐ уништи вирусот на корона, колку што нѐ ништи вирусот на егоизам

Влатко Зорба
Политичко ропство, робување на погрешна политика, инатеење, препукување и полтронирање (пенетрирање) во власта по секоја цена, толку многу може да ги избербати сфаќањата на еден...
СТАВ

Алексиќ: Напредна технологија – назадна природна интелигенција

Влатко Зорба
ОСТРОУМНОСТА преживува еутанизам, доброволно успивање за навек! Прифаќањето непријатности до рамнодушност, резултира со евтино продавање на мрвило, на мртви души… Човекот станува евтина стока на...