Таг : Алијанса за албанци

Политика

Алијанса за Албанците: Правдата и владеењето на правото изгледа малку веројатно со владејачката ДУИ

Влатко Зорба
„ДУИ секогаш се потпираше на слабите точки на Албанците, користејќи ги како ветувачки алатки во секој изборен циклус. Една од тие точки што ДУИ не...