Таг : Андреа Бочели

МАГАЗИН

Десетици милиони го гледаа Андреа Бочели од Милано

Stefanija Kuzmanovska
Италијанскиот тенор Андреа Бочели одржа соло-велигденски концерт во празната катедрала во Милано, што се пренесуваше во живо на милиони луѓе низ целиот свет, изолирани во...
МАГАЗИН

Андреа Бочели во недела настапува во празна катедрала во Милано

Stefanija Kuzmanovska
Италијанскиот тенор Андреа Бочели в недела на Велигден ќе настапи во катедралата во Милано, која ќе биде празна, а настапот ќе се пренесува преку Јутуб....