Таг : антибактериски гел

Здравје и Храна МАГАЗИН

Разликата меѓу сапун и антибактериски гел

Сапунот и антибактерискиот гел се наменети за различни околности. Иако е добро да имате гел при рака, додека патувате, ништо не е поефикасно како темелно...
Забава МАГАЗИН

Направете домашен антибактериски гел

Според истражувањата, не само во Македонија, туку и низ целиот свет, трговците ги зголемиле цените на производите за дезинфекција, па така полиците во продавниците се...