Таг : Аптеки

Политика

Филипче: Малите аптеки нема да страдаат, ќе има доволно лекови и за луѓето во малите, поодалечени места

Влатко Зорба
Со укинувањето на квотите на рецепт, граѓаните повеќе нема да треба да создаваат домашни аптеки, затоа што ќе имаат достапни лекови во секое време. Малите...