Таг : ариел

Забава МАГАЗИН

Убавата актерка подготвена за драма

user2
Ариел Винтер која од 11 години беше дел од актерската екипа на серијата „Модерно семејство“, ги коментираше своите чувства по завршување на проектот и желбите...