Таг : автобус

ЕУ СВЕТ

Овој автобус е една од најголемите атракции во Будимпешта: Туристите најмногу сакаат да пловат со него по Дунав (ВИДЕО)

Maja_Serafimova
Пловечкиот автобус е една од најголемите атракции во Будимпешта. Пред да влезе во река, автобусот се движи по копно. Возењето трае околу 45 минути, а...
Регион СВЕТ

Малолетник украл автобус и се возел низ Белград

Maja_Serafimova
Малолетник вчера попладне за време на протестот на таксистите во Белград, украл автобус и со него поминал повеќе километри низ главниот град на Србија, пренесоа...