Таг : Бекамови

Забава МАГАЗИН

Бекамови ги крстија синот и ќерката

Кристина Денесовска
„Денеска сум многу горда бидејќи Харпер и Круз беа крстени пред нашите пријатели и семејство“, напишала Викторија Бекам под фотографиите. View this post on Instagram...
Забава МАГАЗИН

Бекамови за Божиќ ќе ги крштеваат синот и ќерката

Освен што ќе ги слават божикните празници, семејството Бекам се подготвува за крштевање на синот Круз Давид(14) и Харпер (8). На братот и сестрата куови...