Таг : бесилка

Вести СВЕТ

Пакистанскиот Парламент побара јавно бесење на осудените убијци и силувачи на деца

Пакистанскиот Парламент вчера донесе одлука со која побара јавно бесење на осудените убијци и силувачи на деца. -Убијците на деца и силувачи не треба да...