Таг : бизнаци

Забава МАГАЗИН

Кои знаци ќе бидат најмногу погодени од ретроградниот Меркур?

Кристина Денесовска
Сите кои ги следат случувањата на стролошкото небо знаат дека Меркур оваа година прв пат е ретрограден од 17 февруари до 10 март. Преед да...