Таг : Бугари

Регион СВЕТ

Бугарите во септември најмногу патувале во Македонија, Романија и Србија

Maja_Serafimova
Патувањата на бугарски државјани во септември 2019 година изјнесувале над 653 илјади, или за 3,2 отсто повеќе од истиот период минатата година. Зголемување на бројот...