Таг : Бунјамин Нуиши

Хроника

„Зиртаре“: Македонски борач е еден од убиените во казиното во Блаце

Берта Китинска
Албанскиот медиум „Зиртаре“ објави дека младиот борач Бунјамин Нуиши, кој беше член на боречкиот клуб Тефејуз бил убиен во нападот на казиното во Блаце. Нуиши...