Таг : Централен регистар на население

Политика

Почна да функционира Централниот регистар на население, ќе биде помошна алатка за претстојниот попис

Влатко Зорба
Граѓаните ќе добијат електронски идентитет и поедноставен пристап до електронски услуги, а нивните податоци ќе се разменуават побргу и поефикасно помеѓу институциите со Централниот регистар...
Политика

Стартува Централниот регистар на население

Влатко Зорба
Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски ќе го претстави Централниот регистар на население што од денеска ќе биде пуштен во употреба. Централниот регистaр...