Таг : Чепреганов

Политика

Чепреганов: Живееме во општество каде обичниот човек е изманипулиран и владее агресија

Влатко Зорба
Во Македонија царуваат агресијата, насилството, омразата, злобата, зависта, љубомората и паранојата. Тоа го прават партиите. Обичниот човек треба сам да расудува кој го лаже и...