Таг : чистење на организам

Здравје и Храна МАГАЗИН

Еднаш неделно исчистете го организмот од масти и токсини

Издвојте еден ден во седмицата за да го исчистите организмот од месо, слатки, пецива. Цел ден јадете само чорба и исчистете го телото. Здравјето доаѓа...