Таг : читање

Забава МАГАЗИН

Топ предлози за книги кои можете да ги прочитате додека сте во самоизолација

Елена Даскалова
Многумина од нас сме од оние луѓе кои купуваме книги, нови наслови, но често поради недостатокот на време не сме стигнале да ги прочитаме. Покрај...