Таг : Декорации

Забава МАГАЗИН

Меланија Трамп ја покажа празничната декорација на Белата куќа

Елена Даскалова
Меланија Трамп ги објави новите новогодишни декорации во Белата куќа. Оваа година доминира белата боја, а секако, вклучени се и црвената и сината боја. View...